31.1.2017

Viivi Mulli prossia
Jesse Ronkainen (kesk) hopeaa
Amelie Wallén (vas) hopeaa

Junnu cup 1 kisattiin 29.1. Järvenpäässä. Arashista osallistui 7 kilpailijaa. Jesse Ronkainen ja Amelie Wallén kisasivat itselleen hopeiset mitalit sekä Viivi Mulli prossisen mitalin.

Sunnuntaina 29.1 Järvenpäässä pidetyissä JunnuCup judokisoihin osallistui Arashilta  seitsemän junnua noin 200 kisailijan lisäksi. JunnuCup on tarkoitettu judokilpailuun tutustumiseksi ja osallistujia oli myös Venäjän ja Viron judoseuroista. Ensimmäistä kertaa kisaamassa oli peruskurssilaiset Viivi Mulli, Antti Niemelä sekä veljekset Eemi ja Niki Virtanen, sekä jatkokurssista Iida Kantola. Jesse Ronkainen ja Amelie Wallén edusti Arashia ylempien vyöarvojen sarjoissa. Kaikki kisailijat ottelivat reippaasti ja tarmokkaasti. Hopealisijoille ylsi Amelie Wallén omaa ikäluokkaa vanhemmassa sarjassa T15-69,7 ja Jesse Ronkainen sarjassa PY13-39,7. Viivi Mulli tsemppasi hienosti ja toi Loviisaan pronssia sarjasta TA11-25,1. Iida Kantola otteli sarjassa TA11-31,7 hienosti, mutta jäi tällä kertaa niukasti tappiolle. Antti Niemelä oli innokkaasti liikkeellä voittaen ensimmäisen ottelunsa Ipponilla. Seuraavien ottelujen vastustajat olivat kovempia ja Niemelä sijoittui keräilyjen kautta lopuksi viidenneksi. Eemi Virtanen otteli sarjassa PA-31,5 voittaen toisen matsinsa ja yltyi lopulta viidennelle sijalle. Niki Virtanen otteli sarjassa PA13-32,8. Tällä kertaa ei voittoja tullut mutta hyvää kisakokemusta. Kaikki ottelijat saivat hyvää kokemusta ja matsien jälkeen oli joskin uupunut, mutta hyvä tunnelma.