Aloita Judo

Tervetuloa mukaan iloisen ja kehittävän liikuntaharrastuksen pariin!

Nuori-Suomi -sinettiseurana Arashi tarjoaa laadukasta toimintaa koulutettujen ohjaajien vetämänä kaikenikäisille harrastajille.

 

Judo sopii lajina kaikenikäisille ja jokainen uusi harrastaja löytää varmasti judosta itselleen sopivan harrastusmuodon.

Judoharrastuksen aloittaminen Arashissa tapahtuu osallistumalla syksyisin alkaville kursseillemme.

Nuori-Suomi -sinettiseurana Arashi tarjoaa laadukasta toimintaa koulutettujen ohjaajien vetämänä kaikenikäisille harrastajille.


SYYSKAUSI 2017 - KEVÄTKAUSI 2018

 

Syyskauden harjoitukset alkavat seuraavasti:

 

- Peruskurssi 29.8. alkaen tiistaisin klo 18.00-19.00 ja torstaisin klo 18.30-19.30

- Jatkokurssi tiistaisin klo 19.00-20.00 ja torstaisin klo 19.30-20.30

"ylin vyö ohjaa harjoitukset"

- Muksujudo 28.8. alkaen maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 18.00-19.00

- Taaperot torstaisin 31.8. alkaen klo 17.30-18.15

 

Ilmoittautua voi paikanpäällä tai alla olevalla ilmoittautumislomakkeella.


Mukaan pääsee myös kesken kauden.

 

Katso harjoitusajat harjoituskalenterista


 

TAAPEROT 1-4 vuotiaille aikuisen kanssa

 

Temmellys Judossa pääosassa ei vielä ole judo, vaan iloinen yhdessä toimiminen ja motoristen perustaitojen opettelu sekä siinä ohessa mukana olevien aikuisten kunnon kohottaminen! Kurssin tavoitteena on kehittää yhteistyötaitoja ja kykyä toimia ryhmässä, oppia joitakin taitoliikkeitä
(esim. kuperkeikkoja), oppia turvallista kaatumista, kehittää esineen käsittelytaitoja, kehittää kehon tuntemusta ja erilaisten käsitteiden ymmärtämistä (esim. kovaa-hiljaa, ylhäällä-alhaalla). Kaikkea tätä opetellaan erilaisten pelien, leikkien ja kisailujen avulla. Siinä leikkiessä jalostuvat monet ehkä tulevalle judoharrastuksellekin tärkeät ominaisuudet. Lisäksi kurssi tarjoaa aikuisille mukavan tilaisuuden touhuta yhdessä lasten kanssa ja samalla nostaa omaa kuntoa. Ilmoita lapsi kurssilaiseksi.

 

MUKSUJUDO 5-7 vuotiaille

 

Judon aloittamiselle jokainen ikä on sopiva. Joissakin seuroissa judoa opetetaan jo 4-vuotiaille. Tärkeintä on opetella käytöstapoja ja toisen kunnioittamisen periaatetta. Mitä nuorempana aloittaa sen paremmat mahdollisuudet on elinikäisen oppimisen aikana omaksua vaikeatkin tekniikat niin, että ne ovat mahdollisimman luontevia. Itsensä hallitseva ja judon periaatteet tunteva judoka on henkisesti ja fyysisesti vahva myös judotatamin ulkopuolella. Aivan pienimmät opettelevat judoa luonnollisesti leikin varjolla. Iän karttumisen myötä opetellaan vaikeampia asioita.

Arashissa muksujudossa harjoittelevat 5-7 vuotiaat lapset. Muksujudossa harjoitukset ovat kaksi kertaa viikossa ja harjoituksissa pääpaino on peleissä ja leikeissä sekä erilaisissa ketteryysliikkeissä, jotka kehittävät kehon hallintaa sekä ryhmässä toimimisen taitoja. Muksujudossa opetellaan myös judon perusasioita, kuten ukemin l. kaatumisen tekemistä oikein sekä taitojen edelleen karttuessa helpoimpia sidontoja ja judoheittoja.

 

JUDON PERUSKURSSI lapsille ja nuorille sekä aikuisille

 

Lasten ja nuorten peruskurssi on tarkoitettu 7–15 vuotiaille lapsille ja nuorille sekä myös aikuisille. Harjoitusryhmien muodostamisessa huomioidaan eri ikäkausien mukanaan tuomat erot lasten ja nuorten kehitysasteessa siten, että nuorimmat harjoittelevat omassa ryhmässään ja varttuneemmat omassa ryhmässään. Peruskurssin ohjaajina toimivat kokeneet ja koulutetut judo-ohjaajamme.

Peruskurssilla opitaan nimensä mukaisesti judon perustekniikoita kuten oikea kaatumista l. ukemeja sekä erilaisia heittoja ja sidontoja. Perustekniikoiden opettelun lisäksi harjoituksissa huomioidaan myös lasten ja nuorten perusliikuntataitojen sekä ryhmätaitojen kehittäminen. Esimerkiksi erilaiset ketteryysliikkeet, pelit ja leikit sekä judon perustekniikoiden soveltava opettelu kehittävät näitä taitoja. Judotekniikoiden opettelussa edetään huomioiden myös mahdolliset yksilölliset erot oppimisessa niin, että jokainen peruskurssilainen omaa kurssin päättyessä valmiudet keltaisen vyön (5 kyu) vyökoetta varten.

 

JATKOKURSSI nuorille ja aikuisille

 

Peruskurssin suorittaneet siirtyvät harjoittelemaan jatkokurssille.

 

Hinnasto

ILMOITTAUTUMISLOMAKE SYYS 2017 - KEVÄT 2018

Lisätietoja puh 050-3747368

*
*
*
*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Ohjeet maksamiseen linkki

 

HINNASTO SYKSY 2017 – KEVÄT 2018

Ryhmät

Yhteensä

Huom

Taaperot, vain kausimaksu, ei sisällä vakuutusta ja jäsenyyttä100,-€ 

Muksujudo

 

210,- €

Uusi jäsen

195,- €

Jäsen

Peruskurssi, hinta sisältää myös judopassin ja graduointimaksun sekä liittymismaksun

260,- €

Uusi jäsen

Jatkokurssi195,- €Jäsen

Hinnat sisältävät jäsen-/kausimaksun ja Judoliiton jäsenmaksun (alle 7 v. 41,-€ ja yli 7 v. 76,- €), joka sisältää vakuutuksen(pl. Taaperojudo).