Aloita Judo

Tervetuloa mukaan iloisen ja kehittävän liikuntaharrastuksen pariin!

Tähtiseurana Arashi tarjoaa laadukasta toimintaa koulutettujen ohjaajien vetämänä kaikenikäisille harrastajille.

 

Judo sopii lajina kaikenikäisille ja jokainen uusi harrastaja löytää varmasti judosta itselleen sopivan harrastusmuodon.

Judoharrastuksen aloittaminen Arashissa tapahtuu osallistumalla syksyisin alkaville kursseillemme, mukaan pääsee myös kesken kauden.

Tähtiseurana Arashi tarjoaa laadukasta toimintaa koulutettujen ohjaajien vetämänä kaikenikäisille harrastajille.


SYYSKAUSI 2021 - KEVÄTKAUSI 2022

 

Seuraamme Korona tilannetta tarkasti ja muistathan ettei kipeänä tulla salille.

 

Salille tullessa muista hygieniasäännöt.

 

Voit ilmoittautua suoraan harjoituksiin, ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Alla oleva ilmoittautumislomake tulee kuitenkin täyttää.

 

Lisätietoa: Niklas Hurmerinta, puheenjohtaja(at)arashi.fi , 050-3669444

 

TERVETULOA HARJOITTELEMAAN JUDOA TÄHTISEURASSA!

 

Ilmoittautua voi paikanpäällä tai alla olevalla lomakkeella.


Mukaan pääsee myös kesken kauden.

 

Katso harjoitusajat harjoituskalenterista


 

PERHEJUDO 1-4 vuotiaille aikuisen kanssa

 

Perhejudossa pääosassa ei vielä ole judo, vaan iloinen yhdessä toimiminen ja motoristen perustaitojen opettelu sekä siinä ohessa mukana olevien aikuisten kunnon kohottaminen! Kurssin tavoitteena on kehittää yhteistyötaitoja ja kykyä toimia ryhmässä, oppia joitakin taitoliikkeitä
(esim. kuperkeikkoja), oppia turvallista kaatumista, kehittää esineen käsittelytaitoja, kehittää kehon tuntemusta ja erilaisten käsitteiden ymmärtämistä (esim. kovaa-hiljaa, ylhäällä-alhaalla). Kaikkea tätä opetellaan erilaisten pelien, leikkien ja kisailujen avulla. Siinä leikkiessä jalostuvat monet ehkä tulevalle judoharrastuksellekin tärkeät ominaisuudet. Lisäksi kurssi tarjoaa aikuisille mukavan tilaisuuden touhuta yhdessä lasten kanssa ja samalla nostaa omaa kuntoa. Ilmoita lapsi kurssilaiseksi.

 

MUKSUJUDO 5-7 vuotiaille

 

Judon aloittamiselle jokainen ikä on sopiva. Joissakin seuroissa judoa opetetaan jo 4-vuotiaille. Tärkeintä on opetella käytöstapoja ja toisen kunnioittamisen periaatetta. Mitä nuorempana aloittaa sen paremmat mahdollisuudet on elinikäisen oppimisen aikana omaksua vaikeatkin tekniikat niin, että ne ovat mahdollisimman luontevia. Itsensä hallitseva ja judon periaatteet tunteva judoka on henkisesti ja fyysisesti vahva myös judotatamin ulkopuolella. Aivan pienimmät opettelevat judoa luonnollisesti leikin varjolla. Iän karttumisen myötä opetellaan vaikeampia asioita.

Arashissa muksujudossa harjoittelevat 5-7 vuotiaat lapset. Muksujudossa harjoitukset ovat kaksi kertaa viikossa ja harjoituksissa pääpaino on peleissä ja leikeissä sekä erilaisissa ketteryysliikkeissä, jotka kehittävät kehon hallintaa sekä ryhmässä toimimisen taitoja. Muksujudossa opetellaan myös judon perusasioita, kuten ukemin l. kaatumisen tekemistä oikein sekä taitojen edelleen karttuessa helpoimpia sidontoja ja judoheittoja.

 

JUDON PERUSKURSSI lapsille ja nuorille sekä aikuisille

 

Lasten ja nuorten peruskurssi on tarkoitettu 7–15 vuotiaille lapsille ja nuorille sekä myös aikuisille. Harjoitusryhmien muodostamisessa huomioidaan eri ikäkausien mukanaan tuomat erot lasten ja nuorten kehitysasteessa siten, että nuorimmat harjoittelevat omassa ryhmässään ja varttuneemmat omassa ryhmässään. Peruskurssin ohjaajina toimivat kokeneet ja koulutetut judo-ohjaajamme.

Peruskurssilla opitaan nimensä mukaisesti judon perustekniikoita kuten oikea kaatumista l. ukemeja sekä erilaisia heittoja ja sidontoja. Perustekniikoiden opettelun lisäksi harjoituksissa huomioidaan myös lasten ja nuorten perusliikuntataitojen sekä ryhmätaitojen kehittäminen. Esimerkiksi erilaiset ketteryysliikkeet, pelit ja leikit sekä judon perustekniikoiden soveltava opettelu kehittävät näitä taitoja. Judotekniikoiden opettelussa edetään huomioiden myös mahdolliset yksilölliset erot oppimisessa niin, että jokainen peruskurssilainen omaa kurssin päättyessä valmiudet keltaisen vyön (5 kyu) vyökoetta varten.

 

JATKOKURSSI nuorille ja aikuisille

 

Peruskurssin suorittaneet siirtyvät harjoittelemaan jatkokurssille.

 

KUNTOJUDO nuorille ja aikuisille yli 16-v.

 

Judo kehittää tasapuolisesti kestävyyttä, voimaa, nopeutta, notkeutta sekä tasapainoa ja ketteryyttä. Judon yhtenä tavoitteena on, että mieli saisi hallitakseen mahdollisimman hyväkuntoisen kehon. Judossa on lukematon määrä erilaisia tekniikoita. Jokainen löytää varmasti itselleen parhaiten sopivan "judotyylin". Sillä ei ole väliä oletko pitkä, lyhyt, lihava tai laiha. Judo sopii kaikille kuntourheilunmuodoksi ikään, kokoon ja sukupuoleen katsomatta. 

Arashin kuntojudoryhmässä voi suorittaa aikuisten peruskurssin oman harjoitussuunnitelman mukaisesti. Jokainen judoka saa osallistua harjoituksiin oman kunto- ja taitotasonsa mukaisesti ja tavoitteena peruskunnon kehittyminen ja uusien judotekniikoiden opettelu ja hallinta. Kuntojudossa jokainen judoka etenee siis judourallaan ja vyöasteissa oman kunto- ja taitotasonsa mukaisesti. Kuntojudossa on myös mahdollista keskittyä ns. Kata-tekniikoiden harjoitteluun tai kokeilla vaikkapa judossa kilpailemista.
 

Liittyminen jäseneksi ja maksut täältä.

Ilmoittautumislomake


ILMOITTAUTUMISLOMAKE SYYS 2021 - KEVÄT 2022

Lisätietoja puh 050-3747368

*
*
*
*
*
*
*
*
*

Kuvauslupa

Annan seuralle oikeuden ottaa kuvia henkilöstä seuraan liittyvissä tilaisuuksissa(harjoitukset, kilpailut, leirit, näytökset).
Annan oikeuden käyttää kuvia seuran omissa julkaisuissa(seuran internet, facebook, instagram, twitter sivut sekä seuran  toimintaa koskeva mainonta).


Nimenjulkaisulupa

Annan seuralle oikeuden julkaista lapseni nimen seuraan liittyvissä tilaisuuksissa, esim. seuran uutisissa, kilpailuun osallistumisissa tai tuloksissa, diplomin saajana jne.(internet sivut ja muut seuran some sivujen uutisointi) sekä seuraan liittyvissä lehtiartikkeleissa ja uutisissa.


Rekisteriseloste

Olen lukenut Arashin rekisteriselosteen ja hyväksyn tietojeni tallennuksen ja käsittelyn niiden mukaisesti


Markkinointilupa

Haluan vastaanottaa seuran lähettämää sähköistä markkinointiviestintää.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.