Loviisan seudun Judoseura Arashi ry jatkaa laadukasta toimintaa Loviisan ainoana sinettiseurana

24.10.2017


24.10 suoritettiin Arashille sinettiseura-auditointi, Auditoijina toimi Juha Turunen ja Taavi Forsell. Kolmen tunnin kestäneen auditoinnin jälkeen oli auditointikohteet käsitelty ja Arashille myönnettiin oikeus käyttää Sinettiseuran laatumerkkiä myös jatkossa.
Auditoijat ymmärsivät pienen kaupungin haasteet, kuten vuokratuissa tiloissa toimiminen, rajalliset resurssit, nuorten poismuutto ja seuran talouden varmistaminen. Kuitenkin oma judosali ja paikalle rakennettu joustotatami mahdollistaa laadukkaan ja turvallisen harjoitusympäristön niin lapsille, nuorille kuin aikuisillekin. Kiitosta sai muun muassa seuran hyvä ja kannustava ilmapiiri, lasten innostus ja ilo urheilemisessa sekä seuran avoimuus muiden lajien harjoittamiseen. Muutamia kehityskohteita tunnistettiin joille keksitään parannusta jatkossa. 

”Sinettiseurat ovat suomalaisen lasten ja nuorten urheilun laatuseuroja. Sinettiseurat ovat aktiivisia ja haluavat kehittää omaa toimintaansa. Sinettiseurat ovat lajiensa ja paikkakuntansa parhaita lasten ja nuorten urheilun toiminnan toteuttajia”. -Olymppiakomitea

Loviisan seudun judoseura Arashi on ollut aiemman Nuori Suomen, VALOn ja nykyään Olympiakomitean sinettiseura yhtäjaksoisesti vuodesta 2001 lähtien. Loviisan seudun judoseura Arashi ry:n hallitus kiittää kaikki seuran laadukasta toimintaa mahdollistavat henkilöt ja tahot!