ARASHIN HARJOITUKSET TAUOLLE

18.10.2020Arashin hallitus on tänään 18.10. pitämässä kokouksessa päättänyt keskeyttää harjoitustoiminnan 19.10. – 1.11. väliseksi ajaksi.

Vuosi 2020 on ollut monella tavalla poikkeuksille koronan takia ja alkanut kausi on ollut haasteellinen ja olemme pyrkineet tekemään kaikkemme, jotta olemme voineet jatkaa harjoituksia. Tähän on päästy mm tehostamalla siivousta ja pitämällä vain yhden ryhmän harjoitukset päivässä.

Loviisan seudun koronatilanne on kuitenkin kehittynyt viime päivinä nopeasti huonompaan suuntaa ja olemme seurana päättäneet reagoida asiaan nopeasti sekä toimia vastuullisesti tässä hankalassa tilanteessa.

Arashin hallitus on tänään 18.10. pitämässä kokouksessa päättänyt osallistua koronan vastaiseen ryhtiliikkeeseen ja keskeyttää harjoitustoiminnan 19.10. – 1.11. väliseksi ajaksi.

Haluamme, että kaikilla on jatkossakin turvallista harjoitella. Seuraamme tilanteen kehittymistä ja viranomaisten suosituksia sekä informoimme seuran sivuilla www.arashi.fi harjoitusten uudelleen aloittamisesta.

Mikäli et ole lähettänyt ilmoittautumislomaketta, käy täyttämässä lomake pikaisesti https://www.arashi.fi/aloita-judo/ sivulla niin pystymme lähettämään tiedotteita sinulle suoraan.

Seuraa aktiivisesti seuran nettisivuja.

Pysytään terveinä ja noudatetaan viranomaisten ohjeita, niin pääsemme jälleen harjoittelemaan.

Lisätietoa tarvittaessa: Niklas Hurmerinta puh 0503669444 ja
sähköposti puheenjohtaja@arashi.fi

Loviisan seudun judoseura Arashi ry hallitus

JUDOA TÄHTISEURASSA

 

Liitteet