Loviisan judokoilla onnistunut kisareissu Kirkkonummella

20.11.2021


Loviisan seudun judoseura Arashi ry:stä lähti 20.11.2021 Kirkkonummella pidettyihin Startti Cup 4 kisoihin viiden judokan edustutus. Leonie Hoffman ja Daniel Lindman kisasivat aamupäivän alempien vöiden sarjoissa, joissa kisaavat valko- ja keltavöiset judokat. Leonilla oli kaksi ottelua, Danielilla puolestaan kolme. Molempien sijoitus oli kolmas eli pronssimitalit kaulassa pääsivät suuntaamaan kotia kohden.

Miro Vuorinen kisasi alempien ja ylempien vöiden yhdistetyssä sarjassa, jossa hän sai keltavöisenä vastaansa vihreävöisen vastustajan. Tässä tapauksessa ylempi vyöarvo ei taannut voittoa, kun Miro sai vastustajan mattotilanteesta tiukkaan Honkesagatame-sidontaan ottelun alussa. Toista ottelua heidän välillään ei käyty vastustajan annettua Mirolle luovutusvoiton. Miro sai siis kaulaansa kultamitalin.

Ylempien vöiden sarjoissa kisasivat oranssivöiset sisarukset Viivi ja Väinö Mulli. Viivillä oli kolme ottelua, joista kahdessa hän päätyi vastustajan sidontaan kovasta vastustuksestaan huolimatta. Kolmannessa hän puolestaan viimeisteli ottelun wazari-arvoista heittoa seuranneeseen Honkesagatame-sidontaan. Tuloksena oli kolmas sija ja pronssimitali. Väinöllä oli kaksi ottelua, jotka hän voitti kummatkin: ensimmäisen Honkesagatame-sidonnalla ja toisen ippon arvoisella jalkaheitolla. Kaulaan ripustettiin siis kultamitali.

Pitkästä kisapäivästä huolimatta judokat saivat arvokasta kisakokemusta pitkän kisatauon jälkeen ja suuntaavat varmasti entistä innokkaampina dojolle treenaamaan lisää.

Nimi

Vyöarvo

Sarja

Sijoitus

HOFFMAN Leonie

6.kyu

TA9-31,5

3.

LINDMAN Daniel

5.kyu

PA11-29,4

3.

MULLI Viivi

4.kyu

PY13-50,2

3.

MULLI Väinö

4.kyu

PAY15+70,0

1.

VUORINEN Miro

5.kyu

PAY18-56,5

1.


Teksti ja kuva Piia Mulli