Junnu Cupista hienosti mitaleita ja kokemusta

20.4.2013

Viisi osallistui Järvenpään Junnu Cuppiin 20.4., tuliaisina kaksi hopeaa ja yksi pronssi.

Täältä tuloksia

Arashilaisia osallistui viisi judokaa kevään viimeiseen JunnuCup kisoihin Järvenpäässä 20.4. Ensimmäisenä ottelemaan pääsi Joni Karjalainen sarjassa EPA-28. Karjalaisen ensimmäinen ottelu oli Popinniemen Iskun Maxim Yurovia vastaan. Ottelu oli tasavahva, mutta otteluajan tullessa täyteen ei pistetaululla ollut muita merkintöjä kuin yksi rangaistus Yuroville ja Karjalainen julistettiin voittajaksi. Karjalaisen toinen ottelu oli Shirokawan Niilo Lattuavastaan. Lattu haki jalkaheittopaikkoja ja onnistuikin ottelun toisella minuutilla selättämään Karjalaisen. Karjalaisen viimeinen ottelu oli Hontai Judon Aleksi Soinia vastaan. Ottelu oli alusta asti vaiheikas ja Soini onnistui saamaan Wazari-arvoisen heiton alle ja se riitti päihittämään Karjalaisen. Joni Karjalainen oli lopulta sarjansa 5.
Rasmus Lindqvist otteli sarjassa EPA-32. Ensimmäisessä ottelussa vastaan tuli Anton Ojala Riihimäen Judoseurasta. Rasmus Lindqvist lähti päättävästi viemään mutta Ojala kuittasi heittoyrityksen hienolla vastaheitolla voittaen ottelun. Toinen ottelu oli Shirokawan Oliver Backmania vastaan. Ottelu alkoi Rasmus Lindqvistin osalta hyvin ja hän oli johdossa vielä puoli minuuttia ennen ottelun loppua, kun vastustaja tasoitti tilanteen. Otteluajan päätyttyä pisteet olivat tasan mutta tuomari julisti Backmanin voittajaksi hänen oltuaan aktiivisempi ottelun loppupuolella. Rasmus Lindqvist sijoittui sarjassaan seitsemänneksi.
Robin Lindqvist otteli sarjassa EPA-55,1. Ensimmäisessä ottelussa vastassa oli Miska Puro Lohjan Urheilijoista. Robin Lindqvist haki hyvin heittopaikkoja ja onnistui heittämään jatkoheittona Yuko-arvoisen heiton ja tämä riitti voittamaan ottelun. Seuraavassa ottelussa vastaan tuli Joel Nyman Bodonoksesta. Ottelu sisälsi hyviä yrityksiä molemmilta ottelijoista ja tilanteen mentyä mattoon Nyman onnistui kääntämään Lindqvistiä sekä sai pidettyä tiukan sidonnan määritetyn ajan. Robin Lindqvist toi hopeamitalin kotiin.
Sarjassa DPTA-44,7 Arashia edusti Eemeli Puustelli joka oli ensimmäistä kertaa judokisoissa. Puustelli ei kuitenkaan ole noviisi matolla, vaan aikaisemmin painia harrastanut Puustelli otteli päättäväisesti. Ensimmäisessä ottelussa vastassa oli Tikkurilan Judokoiden Eemeli Immonen. Puustelli sai hyvin kokeiltua taitojaan ja onnistui ensin saamaan Yuko-arvoisen pisteen vastaheitosta. Ottelun edetessä Puustelli sai heitettyä vastustajaa Wazari-arvoisella jalkaheitolla ja pääsi suoraan ottamaan sidontaa vastustajasta voittaen ottelun 10-0. Puustellin toinen ottelu oli Shirokawan Mer Kahilaa vastaan. Ottelun alkusekunneilla Puustelli heitti Kahailaa Yuko-arvoisella heitolla ja hyvän sidonnan pidettyä voittaen ottelun 10-0. Puustellin kolmannessa ottelussa vastaan tuli Shirokawan Max Eriksson. Ottelu oli vauhdikas ja molemmilla oli hyviä yrityksiä. Ottelun toisella minuutilla Puustelli lähti yrittämään jalkaheittoa mutta Eriksson kuittasi vastaheitolla ja vei otteluvoiton. Eemeli Puustelli oli sarjansa toinen.
Roope Järvinen otteli sarjassa CPA-59,7. Ensimmäisessä ottelussa vastaan tuli Yuriy Bokovoy Judo-Kanista. Ottelu ei kestänyt 18 sekuntia pidempään, kun Järvinen oli heittänyt vastustajansa Ipponin arvoisella heitolla voittaen matsin 10-0. Järvisen toinen ottelu Riihimäen Judoseuran Luca Virjoa vastaan oli jo huomattavasti tiukempi. Järvinen onnistui heittämään vastustajansa ensimmäisen minuutin aikana yuko-arvoisella heitolla ja ehti vielä ottelun loppupuolella heittämään toisen yuko-arvoisen heiton voittaen ottelun 5-0. Järvisen kolmas ottelu oli Tom Kaskisuoa vastaan Tikkurilan Judokoista. Kaskisuo onnistui saamaan yuko-arvoisen heiton alle ottelun alkupuolella. Järvinen yritti hakea heittopaikkaa mutta vastustaja väisti ja haki vielä aktiivisesti omia yrityksiä. Ajassa 1:40 Kaskisuo onnistui heittämään Ipponin arvoisen suorituksen. Tasavahvassa sarjassa Roope Järvinen sijoittui kolmanneksi.