Arashilaisille 3 mitalia Junnu Cupista

3.2.2014

Kuvassa Jesse ja Luca
Kuvassa Jesse ja LucaSunnuntaina 2.2. kisattiin vuoden ensimmäinen Junnu Cup. Arashista osallistui kisoihin 10 nuorta judokaa.

Loviisan seudun judoseura Arashin junnut kävivät viikonloppuna kisaamassa tämän vuoden ensimmäisessä Junnu Cupissa Järvenpäässä.
Moni judoka oli ensimmäistä kertaa n.s. oikeissa kisoissa ja JunnuCup on tarkoitettu nimenomaan aloitteville kisoilijoille tai vähän kilpaileinne.
Arashin Peruskurssilta osallistui Amelie Wallén, Linus Ögård sekä Topi Mattila.
Kaikilla oli hyviä matseja. Amelie Wallén taisteli poikien kanssa EPTA-42,2-sarjassa ja joutui heiton jälkeen tiukkaan sidontaan josta hän taisteli pois mutta kello ei ollut Amelien puolella ja vastustaja vei voiton.
Linus Ögårdilla oli useampi heittoyritys. Toinen ottelu oli tasainen mutta tuomari päätti julistaa vastustajan voittajaksi. Topi Mattila liikkui tatamilla hyvin ja onnistui toisessa ottelussaan väistämään vastustajan heittoyritykset ja nappasi paikan pronssiotteluun.

Nuoret Keltaiset ryhmästä kisoihin lähtijöitä oli useampi judoka, heillä on jo parin vuoden judokokemus mutta eivät ole aikaisemmin osallistuneet kisoihin.
Eevi Mäkelä otteli tyttöjen ETA-31 sarjassa ja tiukkojen vastustajien kanssa tuli kamppailtua hyvin.
Eetu Niemi otteli reippaasti päivän kevyimpien sarjassa ja hänellä oli hyviä heittoyrityksiä.
Tuomas Inkilä ei ole vielä harrastanut judoa kovin pitkään mutta innokkuutta on ja Tuomas lähti rohkeasti kisoihin mukaan ja sai hyvää kokemusta.
Luca Mackintosh voitti toisen matsinsa hienolla sidonnalla ja tasainen pronssiottelu päätyi voittoon.
Jesse Ronkainen teki hienon jalkaheiton ja viimeisteli tiukalla sidonnalla suoritus pronssille

Jatkokurssista osallistui pari judokaa. Emil Rytkönen voitti toisen ottelunsa hienolla vastaliikkeellä mutta ottelupisteet eivät riittäneet jatkoon pääsemiseen.
Rauli Törmänen osallistui oranssi ja vihreävöisten kisoihin ja toi hopeaa Loviisaan.

Kisojen jälkeen fiilikset olivat hyvät, kaikki ottelijat tsemppasi hienosti, kokemusta tuli lisää ja sitä oltiin hakemassa. Bonuksena tuli muutama mitali Loviisaan.
Tästä on hyvä lähteä eteenpäin ja seuraaviin JunnuCupeihin pyritään osallistumaan vielä suuremmalla joukolla. Valmentajina toimi Tapio Niemi ja Niklas Hurmerinta. Seuraavat JunnuCupit ovat toukokuussa Porvoossa.

Junnu Cup tulokset täältä.

Arashilaisten sijoitukset

INKILÄ Tuomas

6.kyu

EPA-46,7

-

MACKINTOSH Luca

5.kyu

EPA-32,5

3.

MATTILA Topi

6.kyu

EPA-34,0

5.

MÄKELÄ Eevi

5.kyu

ETA-31,0

7.

NIEMI Eetu

5.kyu

EPA-24,8

7.

RONKAINEN Jesse

5.kyu

EPA-31,4

3.

RYTKÖNEN Emil

5.kyu

EPTA-42,2

-

TÖRMÄNEN Rauli

3.kyu

CPY-44,3

2.

WALLÉN Amelie

6.kyu

EPTA-42,2

-

ÖGÅRD Linus

6.kyu

EPA-31,4

7.