Rasmukselle kultaa ja Robinille hopeaa Junnu Cupista

29.9.2014

Sunnuntaina 28.9. kamppailtiin Helsingissä Junnu Cup kisoissa. Arashista osallistui kisoihin Rasmus ja Robin Lindqvist, Topi Mattila ja Tuomas Inkilä

Arashin junnuille mitaleita ja kokemusta Junnu Cupista

Loviisan seudun judoseura Arashin juniorit osallistuivat viikonloppuna syyskauden ensimmäisiin Junnu Cupeihin Helsingissä.
Valko- ja keltavöisten kisoihin lähtivät innokkaina Tuomas Inkilä ja Topi Mattila. Inkilä lähti vauhdikkaasti liikkeelle ensimmäiseen otteluun vastustaja kyttäsi sopivaa paikkaa ja löysi jalkaheiton paikkaa selättäen Inkilän. Toisessa matsissa Inkilä oli määrätietoisempi ja ottelu oli tiukka. Varsinaisen otteluajan päätettyä oli tilanne tasan ja Inkilä hävisi tuomariäänestyksellä, hyvästä panostuksesta huolimatta.
Mattila lähti ensimmäiseen otteluunsa rauhallisesti liikkeelle, vastustaja käytti tilannetta hyväkseen ja onnistui heittämään Mattilaa, voittaen lopulta koko sarjan. Mattilan toisessa ottelussa vastaan tuli päättäväinen judoka joka haki vauhdikkaasti otteen, vei Mattilaa mattoon ja voitti sidonnalla.
Inkilälle ja Mattilalle tuli hyvää kilpailukokemusta ja päivästä jäi hyvä mieli.

Oranssi- ja vihreävöisten kilpailussa Arashia edusti veljekset Rasmus ja Robin Lindqvist.
Rasmus sai sekasarjassa sekä vauhdikasta että taidokasta vastustusta ja onnistui voittamaan kaikki ottelunsa, täysillä pisteillä, tuoden kultamitalin Loviisaan.
Robin otteli kevyimpänä ikäluokkansa painavimmassa sarjassa. Isoista vastustajista huolimatta Robin otti tilanteen haltuun. Ensimmäisessä ottelussa Robin otteli määrätietoisesti, tehden ensin vastustajan heittoyritykselle vastaheiton ja varmisti vielä otteluvoiton sidonnalla. Robin toinen ottelu oli tiukempi ja vastustaja oli selvästi voimakkaampi. Silti Robin antoi tasokasta vastustusta ja otteli täyden otteluajan päättyen lopulta hopealle.

Kaiken kaikkiaan hyvä kisapäivä. Seuraava Junnu Cup on Kirkkonummella Marraskuussa.

Tulokset

 

Tuomas INKILÄ

5.kyu

PA11-52,1

-

Rasmus LINDQVIST

4.kyu

PTY11-37,4

1.

Robin LINDQVIST

4.kyu

P13-69,2

2.

Topi MATTILA

5.kyu

PA11-38,4

7.